El i nybyg og ombyg

Nybyg
Når du bygger nyt er det vigtigt at tage el-installationen med i designfasen.

Skal din el-instalation være traditionel eller intilligent? Den traditionelle el-installation opfylder behovet for lys. Men en moderne bolig bør i dag etableres med LK IHC – Intelligent House Concept. IHC giver nye dimensioner af sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet.

Benyt en plantegning over dit kommende hjem og tegn dine møbler ind. Flytter du tit rundt på møblerne, skal der tages hensyn til det – heller en stikkontakt for meget end en for lidt. Reglerne for nybyggeri kræver en stikkontakt pr. påbegyndte 4 m2 beboelsesrum, men det er langt fra altid nok.

Overvej hvilken type belysning du har brug for i de enkelte rum. foretrækker du feks. en læselampe på væggen eller på bordet i dit soveværelse? og har du brug for at kunne tænde og slukke for loftsbelysningen i begge ender af din gang eller entre? Overvej dine egne og familiens behov grundigt, og tag os med på råd, og hør om de mange forskellige løsningsmuligheder.

Ombyg/renovering
Skal din familie til at lave mindre eller større renoveringer i jeres bolig, så er det en god ide også at kigge el-installationen efter i samme omgang.

Vi har produkter, der sikrer større komfort og mere sikkerhed i hverdagen.
Blandt andet trådløse kontakter der gør det nemt at indføre nye funktioner i din el-installation.

Eller måske glemmer børnene at slukke lyset i bryggerset? Så er det en god ide at få installeret en bevægelsessensor, der automatisk slukker lyset, når der ikke er nogle i rummet.

Kontakt os for mere info

KLIK HER!

Armatur-opsetning-pa-skolerne2Opsetning-af-LED-lys-60x603Belysning-i-vinkeltrappeKabeltrek-under-gulv